Dyra märken lite billigare

Dyra märken kanske många bara ser som en statuspryl. Egentligen handlar det om märken som inte bara är populära för att det är snygga utan också för att de är skapt för att hålla och kan vara miljövänligt producerade. 

9785435-brand-loyalty-means-company-identity-and-branded

Begagnat

Ett sätt att få köpa ditt favoritmärke lite billigare, är att leta på sajter som Tradera och Blocket. Man kan också tittade runt på sociala medier: Facebook har blivit en sajt där man skapar lokala grupper för att kunna sälja sina saker till andra privatpersoner.

Även om den är begagnad kan dock priset vara ganska högt, den är värd en hel även om den är begagnad och använd.

Rabatter

Rabattsajter ger dig chansen att handla billigare: på den sajten samlar de tusentals olika rabattkoder och erbjudanden som finns ute på nätet. Och man kan söka på deras sida efter speciella märken och se vad som butikerna sänkt priserna på. Du kan hitta fina märken som Michael Kors på OutletSverige där priserna blivit nedsatta.

Utomlands

Det är dyrt att handla fina märken i Sverige, men utomlands kan man hitta samma märken till en bråkdel av kostnaden. Så klart måste man betala för flygbiljetter istället, men har man ändå planerat att åka utomlands kan man vänta med märkesshopping tills man kommer fram vid sin semesterdestination.

Se upp med bluffar och fejkade märken. Man får ta med sig kopior in i landet, men endast för en viss summa och endast för privat bruk. Om du passar på att köpa sex Nikeskorkopior medan du är utomlands, kan tullen anta att du tänker sälja dem och ta kontakt med Nike som stämmer dig. Shoppa inte loss alltför hårt.