Mobilen – En personlig accessoar

Idag är mobilen mer än en telefon, du kan använda den till i princip vad som helst utifrån dina egna behov och önskemål.

 

Tidigare var handväskan och skorna de viktigaste accessoarerna, men nu är mobilen minst lika viktig. Den syns nästan hela tiden eftersom folk skickar meddelanden, tar kort, ringer och använder den på annat sätt i stort sett hela tiden. Därför är också utseendet på mobilen viktigare än någonsin. En studie visar att 83 % av alla som har en smartphone använder den varje dag. Därför har den blivit en viktig accessoar i vår vardag.

Gör mobilen personlig

Utseendet på smartphones följer modet och det finns mycket du kan göra för att få den så personlig som möjligt. Det vanligaste är kanske att använda ett eget foto för att skapa skalet men du kan också använda en egen teckning eller grafisk design som bas. Det ger dig en chans att också visa upp din konst.

Tillhör du gruppen som vill att din smartphone sticker ut extra mycket finns det även glittriga mobilskal med olika motiv.

Fodral

Det finns även en mängd olika fodral att välja mellan utifrån de behov du har, till exempel finns det plånboksfodral där du kan förvara pengar och kreditkort tillsammans med din smartphone. Tillhör du den sportiga typen finns det även sportarmband som underlättar träningspasset, eller varför inte en cykelhållare för att du ska kunna se vilken väg du ska ta med hjälp av gps.

Det finns oändligt mycket du kan göra för att få din smartphone att bli så personlig som möjligt och oavsett vad du letar efter så går det alltid att hitta.