Sportiga skotrender

Träning är på modet och vi rör på oss gärna i olika träningsformer. Skor är något som är viktigt då vi ska träna på olika sätt. Det finns sportiga skotrender som är värda att titta på även om funktionen är det viktigaste då det kommer till träningsskor.

Olika typer av träningsskor

Är du löpare så vill du gärna ha olika typer av skor som passar för olika typer av underlag. Vissa löpskor passar bättre till löpning på asfalt medans andra skor passar bättre för skogslöpning med ett mjukare och varierande underlag. Hos Sportamore hittar du ett stort utbud av skor för alla tillfällen. Du hittar även tofflor, sneakers, ja till och med gummistövlar om du skulle vara i behov av dessa. Köp dig de skor som du känner att du har ett behov av för den träning som du genomför.

Skor i vardagen

Du kan även använda dig av sportskor i vardagen. Träningsskor är sköna och passar även att använda om du går mycket i ditt arbete. Till vardagsklädsel så kanske Sneakers är det vanligaste som vi använder och dessa finns i massor med olika färger och modeller. Köp gärna på dig mer än ett par om du beställer via nätet. Det är bra att skor får vila mellan användningarna. Låt de torka upp en eller ett par dagar mellan användningarna så kommer di sko att må bättre och hålla längre.