Snyggt mode just nu

Mode handlar mycket om trender och allting kommer och går i vågor. Det som var populärt på 80-talet var anskrämligt och ful fram till nu då vi tar ungdomens kläder syr om dem lite grann. Vad är då populärt under sommaren 2014?

Grafiskt

Allting som har en stor färgpalett eller kraftiga mönster är läckert. Spara inte på krutet i sommar! Det är högsta mode att bära accessoarer och kläder med grafiska mönster, vektorgrafik och skarpa linjer. Det ska nästan närma sig abstrakt konst. 

Klockor

Armklockan är tillbaka. Vi har blivit less på att plocka upp mobilen varenda gång vi vill veta vart klockan är. Ett armbandsur är stilsäkert och en bra accessoar för att lyfta ens utstyrsel. Utformning och storlek är upp till var och en, men en klocka ska pryda armen! Eller varför inte två klockor på ena armen eller en på vardera?

Solglasögon

Drivor av solglasögon i varje hem. Man kan ha färgglada stora eller små och mörka. Det är så billigt med solglasögon så man kan gott och väl ha flera i olika modeller och färger för att passa stranden, festen och stadsvandringen.

Bikinin

Ett het modeplagg varje sommar är vilken sorts bikini man ska satsa på. Eller så vill man ha en läcker baddräkt eller varför inte en tankini som fungera som linne och badplagg? Det finns ingen stigma om vilka som ska bära vad. Köp också in en härlig strandtunika så du kan sitta i sanden utan att skadas av solen eller kylas ner av havsvindarna!