Snyggt och praktiskt

Att vara rätt klädd i trädgården behöver inte innebära att man endast har skyddskläder eller oömma kläder som passar arbetet i trädgården. Det kan vara praktiska kläder som också passar till att vara bekväm och känna sig snygg oavsett om man bara njuter av att vara i sin trädgård eller om man har arbetsuppgifter att utföra.Trädgården

Praktiskt i trädgården

Praktiska och snygga trädgårdsförkläden och redskapsbälten, hattar som skyddar både mot sol och regn, byxor och jackor som är lite extra slitstarka och samtidigt bekväma, skor för vått och torrt och knäskydd som är lätta att byta om då man kanske måste springa ut och in mellan varven. Idag finns det ett stort utbud på marknaden som motsvarar många olika smakriktningar och användningsområden i trädgården.

Garden Girl

Ett speciellt märke är Garden Girl, som fokuserar på att erbjuda kvinnor bekväma, praktiska och snygga kläder att ha på sig i trädgården. Kläderna sys bland annat i ett stretchmaterial för att det ska vara lätt att röra sig i dem. Det går att köpa både byxor, tröjor, handskar och skor från Garden Girl och du finner produkterna på Gardenhome. Mer exempel på liknande produkter kan du hitta på Pinterest och det gäller även en del av nedanstående också.

Skyddskläder

Vissa trädgårdsarbeten kan behöva lite mer specifika skyddskläder, till exempel om man använder motordrivna trädgårdsredskap, som ofta säljs med tillhörande kläder. Trädgårdskläder kräver också lite oftare tvättning så det är viktigt att de har lite mer slitstyrka och är mer lättvättade än andra kläder. Under den tid du tillbringar i din trädgård är du ju också en del av din trädgård, så tillåt dig själv att blomma ut i den. Det finns trädgårdsanpassade kläder till hela familjen som gör det lättare och roligare att tillbringa mer tid i trädgården så stor del av året som det är möjligt.