Accessoarer för vintern 2016

Nu som vi håller på att göra övergången till vintermodet är det dags att ta sig en titt på vad vi kan vänta oss när det gäller accessoarerna. shutterstock_121766677

Halsband

När det kommer till smycken så ser vi återkomsten av chokers, något som modevärlden blev förälskad i för ett antal år sedan. Då var det ofta de som lutade åt det mer gotiska som var på modet, som svarta sammetsband med kanske ett litet silversmycke, möjligen med någon ädelsten insatt i det. Men nu går vi istället över till mer skulpterade smycket, iögonfallande men ändå nedtonade.

Örhängen

Just nu ser vi trenderna gå mot stora örhängen som drar blicken mot sidan av ansikten och halsen form. Droppe örhängen kommer även vara en stor del av modet. Dessa kommer ofta att vara rikligt besmyckade och inlägg av ädelstenar är antingen obefintlig eller heltäckande, det blir inget mittemellan.

Mobilen

Våra mobiler har upprepade gånger lyfts fram som en accessoar och även dessa följer modet emellanåt. Nu är det ju knappast så att mobilen kommer vara inne eller inte, men hur dessa ser ut kan helt klart följa trender. Vi har nu lämnat mobilsmycken bakom oss och istället valt att fokusera på själva skalet, här kommer man säkert att se en hel del överdådiga designer som verkligen drar till sig en blick eller två.

Handskar

Kanske inte handskar är en så väldigt stor del av mode, men detta kan helt klart sägas ta större utrymme när de börjar sträcka sig upp över armbågen. Dessa är ett solklart köp för vintern och kommer att komma i en hel del variationer när det gäller material, design och färger, vilket ju gör det så mycket lättare att matcha dem med en outfit.shutterstock_101481013