Botanisera bland dina accessoarer

Accessoarer är något vi faktiskt aldrig kan få alldeles för mycket av. Det är klart att vi inte ska överklä oss i dem och förstöra dagens outfit men man kan gott skapa ett eget utrymme hemma för dessa ovärderliga tillbehör. 

Variera efter årstid

Det är givetvis olika på årstider, på sommaren har vi vissa accessoarer och på vintern använder vi andra medan en del är mer tidlösa och kan användas i stort sett när som helst. Det gäller att inte glömma vikten av att ha rätt accessoar till rätt plagg för att få ut den rätta effekten av den.

Solglasögon som accessoar

Solglasögon är ett exempel på en accessoar som inte bara används soliga sommadagar nu för tiden men däremot så finns det tillfällen då det uppfattas som lite oartigt och skumt att använda dem och det är ju inte den effekten vi är ute efter. Solglasögonen används även idag ofta på huvudet för att hålla undan håret på ett chict sätt istället för bara mot solljuset.

Matcha ditt klädval

Smycken, scarfs och halsdukar kan vara lite olika beroende på årstid och givetvis klädsel. Visst finns det favoritsmycken som man kan använda året om men ska man klä upp sig så kan det passa med en smalare kedja till klänningen och en kraftigare modell till polotröjan.