Byt stil hemma

Varje ny årstid kommer oftast med ett sug att fixa och greja där hemma. Ibland vill man byta ut mycket, kanske riva ur hela badrummet och byta kakel och klinkers. Men ibland räcker det med att köpa lite nya soffkuddar och filtar för att skapa en ny miljö. En tråkig vägg kan bli helt förändrad med en snygg tavelvägg.

När du kollar på nya inredningsartiklar så kan det vara rätt att trilla i fällan av att endast handla vitt och fräscht. Men är det verkligen vitt och fräscht som får ditt hjärta att dunka lite extra? Det kanske är köksklockan med sprakande färger som du inte kan sluta tänka på, som hade gjort sig bäst i ditt kök. Dessutom är de små inredningsprylarna lättast att byta efter humör.

Tänk utanför boxen

Måste verkligen en kökshylla vara i köket? Tänk utanför boxen så kommer du så mycket längre. Kanske kan den där snygga stolen passa perfekt för att ställa din snyggaste, största krukväxt på? Det är bara fantasin som sätter gränser. Ibland får vi de bästa idéerna på kvällarna, då många vill shoppa loss ordentligt – men alla butiker är stängda. Handla heminredning online så slipper du anpassa dig efter butikens öppettider – och du slipper att bära hem allt.