De viktiga detaljerna

Det är kul att shoppa, att få fylla kassarna med kläder som man lyckats köpa till priser många gånger lägre än normalt. Men i myllret av nya skjortor, blusar, byxor och kjolar så glömmer man ofta några av de viktigaste sakerna, attiraljerna. skinnhandskar

Halsduk

Nu när vintern börjar närma sig så börjar det bli otroligt viktigt att hitta halsdukar som är både snygga och varma. De ska självklart även vara gjorda av härliga och mjuka material så att de är bekväma att ha på sig. Det generellt sett bäst ansedda materialet för just halsdukar är utan tvekan kashmirullen som kommer från en speciell typ av tama getter som lever i kallt klimat.

Manschettknappar

För alla som bär kostym så är Manschettknapparna en ofta bortglömd men mycket viktig detalj som höjer både skjortan och hela utstyrseln. Det gäller bara att hitta en knapp som är i rätt stil och som representerar dig och din personlighet.

Handskar

En till modeattiralj som är otroligt viktig under de kalla månaderna är handskarna. Ett par riktigt fina skinnhandskar är något som kan leva dig under otroligt många år framöver vilket gör att man gott kan kosta på sig en liten finare modell.