Hitta passande presenter till din bästa vän

Vinternatten är mörk och kall och då vill vi både se och synas. Men ljus är också vackert. Beställ dina batteriljus online och ge bort en lykta eller en ljusstake till någon du tycker om. Med den typen av dekorationsljus slipper du också oroa dig för brandfaran.

Dagens batteriljus är ofta mycket verklighetstrogna och ger nästan exakt samma känsla i hemmet som levande ljus. En annan fördel är att de inte heller slocknar om de står ute i blåsten. De är dessutom perfekta gåvor till släkt och vänner, genom att de går att använda om och om igen.

Dekorera altanen med vackra lyktor

Istället för att sätta upp en ljusslinga som drar en massa ström i onödan eller riskera att det kommer in vatten som gör den strömförande, kan du hänga upp fina tomtelyktor eller placera ut ljus lite här och var, oavsett väder och vind.

Det ger inte bara en julkänsla, utan visar även att du är hemma och att du vill sprida din julglädje till alla som ser dem. Men de skrämmer även bort eventuella inbrottstjuvar som kanske planerat att slå till mot dina grannar, eftersom de vet att du är hemma.