Manligt mode 2021

2020 handlade inte helt oväntat om bekväma kläder att ha hemma. Plagg som hoodies, sweatshirts, sweatpants och mjukisbyxor var omåttligt populärt. Alla stora modehus producerade sina egna varianter av snygga men bekväma mjukiskläder och den här trenden kommer följa med oss in i 2021. Se därför till att ha några snygga hoodies i garderoben – gärna i gult som är färgen som kommer att vara riktigt het under våren 2021.

White noise

Även om vita och ljusa färger alltid får en uppsving när solen kikar fram så är det hetaste våren 2021 att kombinera olika nyanser av vitt. Vill du känna dig riktigt moderiktig så lägger du andra färger åt sidan och klär dig helt i vitt. Men om det vita inte är för dig så är även beige och olika naturtoner helt rätt under våren. Glöm inte att uppdatera garderoben med snygga stilrena byxor och shorts i bekvämt material – ta en titt på utbudet online och hitta dina favoriter.

Medvetna val

Kvalitet och hållbarhet har varit tydliga ledord de senaste åren och det är en trend som följer med oss in i 2021. Så gör därför medvetna modeval när du förnyar din garderob inför våren och sommaren 2021.