Snyggaste hörlurarna

Funktionalitet och stil i samma produkt – numera har hörlurar blivit till en accessoar som finns i alla möjliga färger och former. Fokus har gått från ljudkvaliteten till att även handla om designen. Så vilken personlighet vill du förmedla till omvärlden med dina unika hörlurar?

kvinna med hörlurar

Det finns en mängd spännande designer av hörlurar för den som är ute efter något annorlunda till sin iPhone. Här tar vi upp några av dem!

Koss Dara Torres Fit Clip är från det klassiska märket Koss. Dessa hörlurar ingår i serien FitSeries som är designade för aktiva kvinnor. Länge har kvinnor som tränar förbisetts av elektronikbranschen. Det har helt enkelt inte funnits hörlurar som passat tillräckligt bra för det kvinnliga örat.

I samarbete med den amerikanska simmerskan Dara Torres (som dessutom vunnit elva olympiska medaljer) har Koss nu framställt FitSeries, en serie med hörlurar som är speciellt anpassade för sport och andra fysiska aktiviteter. Med en in-ear design blir hörlurarna både isolerande och bekväm för användaren. Dessutom är hörlurarna lätta att bära, svettresistenta och har mjuka clips för att du ska få en så bra passform som möjligt.

Det säljs även öronmuffar med inbyggda hörlurar – en perfekt accessoar att ha under vintern. I leveransen ingår det också vantar med touch-funktion och huvudbandet går att justera efter huvudets storlek. Kitsound Audio Earmuffs har ett ljudsystem som förmedlar en stadig bas med perfekt klarhet som inte borde göra någon besviken.

Om du vill gå ett steg längre så kan Jåjk Winter Beanie vara ett annat alternativ för att hålla sig varm under vintern. Denna vintermössa har inte bara långa praktiska öronlappar, utan även inbyggda hörlurar. Resten av mössan består av ull och fleecefoder. Sladden kommer utrustad med volymknapp och mikrofon för samtal.