Mobiltrender

Trender kommer och trender går, så också för accessoarer för mobilen. Hade någon sagt för 15 år sedan att man skulle införskaffa olika mobilskal för att kunna matcha sin outfit för olika tillfällen skulle folk höjt ögonbrynen. Idag är detta en självklarhet för den modemedvetne, på samma sätt som det är en självklarhet att byta väska eller någon annan accessoar.

mobile_418479262

mobil_312900539Mobilskalen för i sommar är färgsatta och designade i samma färger och mönster som övrig inredning och mode. Du kan i sommar välja allt ifrån ett skal i marmor för att se extra exklusiv ut som att välja ett mobilskal i guld för att matcha dina smycken. Det allra hetaste i sommar är ett mobilskal i grönt marmor.

Vill man ha koll på de senaste trenderna för just mobilskal så är Ideal Of Sweden en sajt att hålla extra koll på. De släpper kontinuerligt de senaste mobilskalen och följer alltid de senaste trenderna. De expanderar snabbt och kommer troligtvis att ha sina mobilskal synliga både bland kändisar och modefreaks i såväl London som New York. Deras absolut trendigaste skal just nu, enligt oss, är ett stilrent skal i marrakech.