Vårens mode

Efter en lång, kall och mörk vinter är nu våren äntligen här, vilket också innebär att man kan slänga av sig de tjocka vinterkläderna till förmån lite mer lediga alternativ. Här kommer några tips på vad som är rätt i vår rent modemässigt.

Moderiktigt par

När våren kommer passar det ju som bekant bra att klä sig lite färgglatt. I år är dock vårens färger aningen mer mjuka och kalla i form av bland annat vit, beige och ljusgrå. Lyckligtvis så kommer även rosa att vara populärt i vår för den som vill vara fin och färgglad.

Något annat som också kan vara värt att satsa på i vår och det gäller såväl kläder som accessoarer är blommiga mönster och detta även när det kommer till herrmode.

Ska man bara köpa ett enda plagg i vår ska man definitivt satsa på ett par byxor i bootcut-stil, som är något av vårens ”it”-plagg. För den som inte vet vad bootcut är så är det ett par byxor eller jeans med vidd nere vid foten.

Accessoarer ska man så klart också ha nu när det är vår och kanske framför allt vackra smycken som helst ska vara i metallic och verkligen skina och blänka.