Vintermode

Hur ser då vinterns mode ut? Vad är det för plagg som experterna tror hamnar i allas garderober?

Ponchos

En härlig poncho med anrika mönster från indianerna ser ut att vara högt på listan. Det stora plagget gör att man kan ha varma plagg under och nästan inte behöver en jacka om man inte bor i de nordligaste breddgraderna. De finns i så många stilar, tyger och mönster så alla kan hitta en att bo i tills snön smälter.

Benvärmare

De kommer hela tiden tillbaka när det är dags för vintern. Det möjliggör att man kan ha tajta byxor utan att behöva frysa om benen. Det finns tajta benvärmare som passar bra i ett par högskaftade skor och större varianter som man kan nästan dölja sina skor under. Dessa går också att sticka själv utan problem

Lössittande plagg

Det som sitter löst överhuvudtaget. Och tur är väl det. Det här är ju säsongen då vi gärna varva ner och kan gå upp några kilon utan att det skadar. Då är det skönt med lite större kläder. Och sedan är det lättare att få plats med flera plagg om de inte är lika tajta. Både byxor och tröjor får hänga lite mer den här säsongen och vi tror det kommer att bli en riktigt mysig vinter!