Det mest använda plagget för honom

Vissa klädesplagg blir mer använda än andra. Vi får som oftast våra favoriter då det kommer till jeans och liknande. Det kan bli en sorgens tid då tiden går och ens favoritjeans är på väg att tacka för sig och man är tvungen att införskaffa ett par nya. 

Praktiska t-shirt

T-shirts är också något som man gärna använder och det är ett praktiskt plagg. Man kan köpa flera t-shirts när man beställer så man har ett bra urval. Några gånger per år så får man göra en insats och gå igenom utbudet i garderoben av dessa. Vissa är urtvättade och andra kanske till och med trasiga. Kasta och köp hem nya några gånger per år är tipset. Sommaren är ju en årstid då vi gärna använder oss av detta plagg. Det kan passa att rensa i garderoben där strax innan sommaren slår på stora trumman och det bli t-shirtväder.

Alla har vi ett favoritplagg

De flesta av oss har något plagg som vi gärna använder oss ofta av. Det kan vara just en t-shirt eller ett par jeans som vi oavsett hur de ser ut inte vill kasta. På något sätt så fäster vi oss med en del kläder som vi så gärna använder oss av. Ett par halvtrasiga jeans kan man använda under semestern hemmavid. Vi kanske inte tar dessa då vi ska på fest och liknande, så även med en urtvättad t-shirt. Klart är i alla fall att vi ogärna slänger ett plagg som vi tycker om.